Nikka From The Barrel

  • By:

    George Tsaknis

Η Ιαπωνία έχει προχωρήσει αρκετά γρήγορα στο χώρο του ουίσκι και τα τελευταία χρόνια και έχει κατακτήσει τα μπαρ και τους γνώστες του καλού ποτού. Σήμερα εμβαθύνουμε στο Nikka from the barell, ένα ουσίσκι με βαθιά ιστορία που μας πηγαίνει πίσω στο 1918 όπου ο Masatana Taketsuru ταξιδεύει στη Σκωτία να πάρει την τεχνογνωσία από τους ειδικούς. Λίγα χρόνια μετά το 1934 ίδρυσε το δικό του αποστακτήριο. Το διάσημο ”Nikka From The Barell” είναι ένα αριστούργημα με την επίγευση των πικάντικων μπαχαρικών και των ώριμων φρούτων. Η τιμή του είναι κάπου ανάμεσα στα 47 με 50 ευρώ και αξίζει να το δοκιμάσετε.

We care about our mobile visitors, so we designed our site friendly for them.