Κάνε κλικ στο My Experience, κάνε κλικ στο διαφορετικό!

  • By:

    George Tsaknis

Λένε ότι οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί που κάνουν κάθε εμπειρία μοναδική. Το ξέρουμε καλά, το ζούμε και με ένα κλικ ήρθε η ώρα να δώσεις άλλη νότα στις εμπειρίες σου. Με στόχο να πρώταγωνιστήσει στις επίλογές των ακροατών, ο my experience ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ένα ραδιόφωνο που μεταδίδει προσεγμένα όλες τις μουσικές του κόσμου από τη δεκαετία του ’60,’70 έως και σήμερα. Με σλόγκαν του σταθμού music of the world – myexperience, είμαστε εδώ οχι μόνο να εμπνέυσουμε με το μουσικό μας ρεπερτόριο τον πιο δύσκολο ακροατή, αλλά να συμβάλλουμε στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών που θα μείνουν ακλόνητες το πέρασμα του χρόνου.

Ανακαλύπτουμε και προτείνουμε μουσική που μπορεί να σας συντροφεύσει τόσο σε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης όσο και σε επαγγελματικά events, 24 ώρες το 24ωρο, με ήχους “Easy Listening” των oldies, του cinema, της bossa nova, lounge και classics. Με ένα κλικ στο www.myexperienceradio.com δεν ακούς απλά μουσική, κάνεις κλικ σε ένα άλλο κουάλιτυ ιντερνετικού ραδιοφώνου. Μην αργείς, χτίσε δυνατές εμπειρίες κάνοντας τη στιγμή μοναδική. Άλλωστε τώρα ξέρεις και εσύ experience είναι….  #myexperienceradio !

Website

We care about our mobile visitors, so we designed our site friendly for them.

Creative Solutions And Results That Grow Brands.

We believe our work speaks for itself. Browse our most recent projects below and enjoy our handmade work with love for every detail.