17 ΚΛΩΣΤΕΣ: ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • By:

    George Tsaknis

Πως θα φτιάξεις μια σειρά για μια ιστορία που ο κόσμος γνωρίζει ήδη; Πως θα κρατήσεις τον θεατή καρφωμένο στη θέση του μέχρι το τελευταίο επεισόδιο; Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μας απέδειξε  ξανά πως έχει τον τρόπο και ξέρει πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 

Η σειρά «17 Κλωστές» δοκίμασε τα όρια της υπομονής μας στο πόσο άδικο μπορεί να χωρέσει σε μια ψυχή και μας υπενθύμισε με τον πιο σκληρό τρόπο πόσο αυστηρά, άδικα και αμείλικτα μπορεί να σε κρίνουν οι άνθρωποι. Μια κοινωνία που πιστεύει εύκολα στο κακό και επιζητά εκδίκηση για πράγματα που χαλάνε την καθωσπρέπει εικόνα του συνόλου.

Το σύνηθες είναι το σκουλήκι – κάμπια  να μετατρέπεται σε πεταλούδα αλλά σε αυτήν την ιστορία συνέβη το ακριβώς αντίθετο. 

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα masterclass υποκριτικής, διαχειρίζεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο και συνθέτει έναν αντιήρωα. Τον τσαγκάρη – λυράρη, έναν ήσυχο και πράο τεχνίτη που ερωτεύεται αλλά η ζωή του αλλάζει άρδην μετά από ένα μεγάλο ψέμα. Ακολουθούν τρομακτικές συμπτώσεις που τον φέρνουν αντιμέτωπο με δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Εθίζεται στα ναρκωτικά και καταλήγει να αφαίρεσει  15 ζωές με το μαχαίρι του για να «διορθώσει το άδικο» της κοινωνίας που τον ποδοπάτησε και τον μεταμόρφωσε σε τέρας. Φυλακίζεταιμ, σκοτώνει ακόμη έναν άνθρωπο και γίνεται δήμιος.

Δεν επιθυμούμε να κάνουμε άλλα spoils. Προτείνουμε όμως, οπωσδήποτε να δείτε την σύντομη σειρά των 6 επεισοδίων που προβάλλεται από την COSMOTE TV και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για την ιστορία. Το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τρομερούς ηθοποιούς που πραγματοποιούν μεγάλες ερμηνείες. Ένδειξη πως αντιλαμβάνονται απόλυτα ότι συμμετέχουν σε μια από τις καλύτερες σειρές που έχουν προβληθεί στη χώρα μας έως σήμερα.

We care about our mobile visitors, so we designed our site friendly for them.