THE SOCIAL ARTEMIS MEDIA

Τη γνώρισα στα Marie Claire Blog Awards. Δεν θα σας πω ψέματα αρχικά δεν κατάλαβα από τι ακριβώς κάνει. Πατώντας το όνομα της θα τη βρείς παντού. Έχει ένα υπέροχο κανάλι στο youtube και έναν ακόμα πιο υπέροχο λογαριασμό στο Instagram με πραγματικά άριστη αισθητική. Οι interior design φωτογραφίες της είναι κάτι που προσωπικά ζηλεύω και προσπαθώ να μιμηθώ. Είναι η Artemis Samara μια από τις καλύτερες social media instructor που έχουμε και σύντομα έμαθα ότι ετοιμάζει ένα ebook σχετικά με συμβουλές για τα social media. Εάν πάρουμε ως κριτήριο το δικό της success story μέσα στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες το βιβλίο θα συζητηθεί πολύ.

  • Επιμέλεια Κειμένου:

    Γιώργος Τσάκνης

Tsaknis Georgios

Τι σημαίνει να είσαι social media instructor στην Ελλάδα ?

Tsaknis Georgios
Artemis

Είναι κάτι καινοτόμο για τα δεδομένα της Ελλάδας σου διδάσκει πως να «απογειώσεις» την επιχείρηση σου ή τον προσωπικό σου λογαριασμό στα social media , πως να χρησιμοποιήσεις την διαφήμιση μέσω των social media και να οδηγηθείς στην επιτυχία.

Artemis
Tsaknis Georgios

Πόσο εύκολο είναι να αλλάξεις εντελώς εργασιακή σελίδα στη ζωή σου?

Tsaknis Georgios
Artemis

Ήταν μια σταδιακή μετάβαση, καθώς είχα μια full time εργασία και παράλληλα μια part time εργασία στα social media μέχρι να εδραιωθώ και να ακολουθήσω αυτό που πραγματικά αγαπώ..

Artemis
Tsaknis Georgios

Το φαινόμενο της εξ’ αποστάσεως εργασίας είναι ένα κάτι που ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο λόγω του COVID-19. Για εσένα το φαινόμενο αυτό υπήρχε πάντα. Έχει αλλάξει κάτι σε αυτό?

Tsaknis Georgios
Artemis

Η καθημερινότητα μου είναι ίδια όσον αφορά την εργασία και προ Covid-19. Πάντα χρησιμοποιούσα την τεχνολογία του κινητού μου για να εργαστώ είτε βρισκόμουν σε ένα καφέ είτε από άλλα σημεία. Θέλει πολύ οργάνωση για να δουλέψεις από το σπίτι και να καταφέρεις να είσαι παραγωγικός και έχω κάνει και σχετικό βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube για το πως να τα καταφέρεις!

Artemis
Youtube
Tsaknis Georgios

Ποιο είναι το όνειρο σου για το μέλλον?

Tsaknis Georgios
Artemis

Το όνειρο μου για το μέλλον είναι να καταφέρουν όλο και περισσότερα άτομα να εργαστούν στον χώρο των social media επαγγελματικά είτε βγάζοντας ένα έξτρα εισόδημα είτε σαν κύρια εργασία.Είναι μια θέση εργασίας που θα δούμε συχνά στο μέλλον στις αγγελίες και πιστεύω ότι όσο νωρίτερα ξεκινήσεις με αυτό και λάβεις τα κατάλληλα εφόδια, τόσο γρηγορότερη επαγγελματική εξέλιξη θα έχεις.

Artemis
Tsaknis Georgios

Τα social media μπορούν να αποτελέσουν ένα εν δυνάμει βιογραφικό ?

Tsaknis Georgios
Artemis

Σίγουρα! Παρατηρώ ότι όλο και περισσότερες εταιρείες με ηλεκτρονικά καταστήματα αναρτούν αγγελίες για υπεύθυνο διαχείρισης των social media. Πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος καθώς πολλά φυσικά καταστήματα θα ξεκινήσουν δικό τους eshop πιθανόν χωρίς να έχουν γνώσεις για το πως να διαχειριστούν το ηλεκτρόνιο εμπόριο και τα social media.

Artemis
Tsaknis Georgios

Χρησιμοποιούμε σωστά τα social media?

Tsaknis Georgios
Artemis

Και ναι και όχι. Υπάρχουν λογαριασμοί στα social media που έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν κακό στην κοινωνία όπως λογαριασμοί που προωθούν βία ή πορνογραφικό περιεχόμενο με ανηλίκους αλλά φυσικά υπάρχουν και λογαριασμοί που μπορούν να κάνουν κάποιον έρανο και να μαζευτούν χρήματα για έναν καλό σκοπό ή να βρεθεί κάποιος που αγνοείται.

Artemis
Tsaknis Georgios

Καλύτερα να έχεις ένα υπερεπιτυχημένο λογαριασμό σε μια πλατφόρμα ή μια αξιοπρεπή πορεία σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες?

Tsaknis Georgios
Artemis

Καλύτερα να εστιάσεις σε μια πλατφόρμα που σου αρέσει και πιστεύεις ότι είσαι πιο δημιουργικός και έχεις καλύτερη επικοινωνία με το κοινό σου όσον αφορά τους προσωπικούς λογαριασμούς.Εάν πάλι είσαι εταιρεία θα πρέπει να είσαι σε όσες περισσότερες πλατφόρμες μπορείς διότι παντού υπάρχουν εν δυνάμει πελάτες.

Artemis
Tsaknis Georgios

Δώσε μας κάποιες πληροφορίες για το e-book που ετοιμάζεις;

Tsaknis Georgios
Artemis

Το e-book μου θα αναλύει κάποιες βασικές αρχές για να κατανοήσουμε καλύτερα το πως δουλεύουν τα social media.Είναι κατάλληλο και για αρχάριους και επίσης σου μαθαίνει πως να δημιουργείς περιεχόμενο και πως να ξεχωρίσεις από τα υπόλοιπα accounts.

Artemis
Tsaknis Georgios

Θα θέλαμε δύο σύντομες συμβουλές για να αλλάξουμε το σπίτι μας

Tsaknis Georgios
Artemis

Με πολύ εύκολο τρόπο και μικρό budget μπορεί να γίνει η ανανέωση του σπιτιού είτε αλλάζοντας τα λευκά είδη( κουρτίνες,μαξιλάρια, ριχτάρια ) είτε προσθέτοντας νέα διακοσμητικά στοιχεία ( βάζα,αρωματικά κεριά,κορνίζες ) και προσθέτοντας φυτά στον χώρο ,πολύ ωραία αισθητική δίνουν τα αποξηραμένα φυτά όπως τα pampas.

Artemis
Tsaknis Georgios

Έχεις αποκτήσει κάποια συνήθεια κατά τη διάρκεια του COVID-19 που θα κρατήσεις όταν ο ιός τελειώσει?

Tsaknis Georgios
Artemis

Να πηγαίνω για περπάτημα, ήταν κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν. Βάζω στόχο κάθε φορά που βγαίνω για περπάτημα να κάνω γύρω στα 6.000-10.000 βήματα. Είναι μια συνήθεια που με ηρεμεί και σίγουρα θα την καθιερώσω.

Artemis
Tsaknis Georgios

Θα ήθελες να μας πεις κάτι για όλο αυτό που γίνεται στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και εμείς ανήκουμε σε έναν παρεμφερή χώρο

Tsaknis Georgios
Artemis

Δυστυχώς η σεξουαλικη παρενόχληση υπάρχει σε όλους τους χώρους. Πιστεύω ότι η αρχή που έγινε δεν θα εξαλείψει το φαινόμενο 100% αλλά ίσως ο θύτης το σκεφτεί δίπλα πλέον.

Artemis
Tsaknis Georgios

Που μπορούμε να σε βρούμε ?

Tsaknis Georgios
Artemis

Στην σελίδα μου στο Instagram @artemis_samara και στο κανάλι μου στο YouTube : Artemis Samara

Artemis
Instagram
Youtube

We care about our mobile visitors, so we designed our site friendly for them.